Barmarksdrag, tävlingsgrupp och mot SLCH!

Hundar gör de mest fantastiska saker med oss. Jag har fått vänner för livet tack vare de! Av en slump träffade jag en tjej när WP-klubben hade uppvisning utanför Huveröds i Göteborg. Hon tränar barmarksdrag och jag sa halvt på skoj; Toppen! Då lär du mig barmark och jag dig WP 🙂 Sagt och gjort, vi hördes över Facebook och en vecka senare stod vi där med varsin hund med nomesele i Hisingsparken!

I skrivande stund har Scilla (för det är henne jag tänkt köra upp i CaniX och sedemera cykel och/eller kickbike) fått tre lektioner i barmark! Nummer 1 var med draghjälp av vår lärarinna med jycke, nummer 2 var hemma i motionsspåret och då vände hon sig frågande om (jäkla lydiga hund 😛 ) och tredje var idag på en stor gräsmatta och då verkar det ha släppt! Kastade och lade ut leksak 30-50 meter bort. 3 av 5 gånger med synretning, resterande låg runt en krök eller bland löv. Hon verkar ha förstått! Ingen tvekan. Framåt = sug i linan! Fint, King Louis.

Med Dina har jag fullt sikte på att bli SLCH 2015 och då gäller det att träna! Jag måste våga testa momenten, våga träna uthållighet och framför allt: våga tävla! Jag tycker det är så jobbigt men samtidigt så roligt … Det är Just Do It som gäller.

På WP-träningen har mina eminenta träningsansvariga satt ihop en tävlingsgrupp: för oss med mål att komma ut och tävla 2015! Spännande & vilken chans 😀

Annonser

Lämna gärna ett tassavtryck i form av en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s