Teknikens under

Jag har länge (alltid?) känt att spår känns lockande men också oerhört kravfyllt och prestationsångesten har alltid varit mer närvarande i lydnaden. Kanske för att det blir just fritt och jag inte bör eller kan styra så värst mycket. Jag prövade ju att spåra för aktiveringens skull i somras men det vill gärna smyga sig in tankar på framtidens prestationer.

Av en mer eller mindre impulsiv slump laddade jag ned applikationen Dog Tracks för dyra 75 kronor, men oj vad det var värt! Jag längtar tills nästa spår! Äntligen har jag koll på läget utan att lägga det behovet av kontroll på hundarnas prestation. Pjuuuh på det. Och en riktig nytändning! Älskade teknik!

I övrigt blir det för lite träning … Det är tråkigt, men just nu innehåller mitt unga liv så mycket nya saker i form av nya jobb och andra nya influenser. Huvudsaken är att jag mår bra så att jag tar hand om de också men jag längtar tills jag får kicken att träna inomhus och filma som jag ser så många andra göra nu när det är novemberrusk. Smart!

Min härliga vän Hanna är makalöst kreativ och har varit lika snäll och skapat ett omslag till ett anteckningsblock till mig och respektive hundar

Träningsdagbok-anna-dina Träningsdagbok-anna-scilla

Visst är de läckra? Jag hoppas att de ska anlända imorgon då de skickades i fredags … Det kan säkert också bli en nytändning i träningen – att uppleva någonting att skriva om i sin fina anteckningsbok 😉

Har ni något guilty pleasure som triggar träningen på ett ytligt sätt? 😉

Annonser

Lämna gärna ett tassavtryck i form av en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s