Planen

Jag har länge haft en gnagande, nej brinnande oro för Dinas skada.Nu har jag bestämt mig för en strategi istället för att flyga som en flöjel för något slags öde eller en dagsform. Jag ogillar starkt att inte ha så mycket kontroll jag skulle kunna ha. Därför har jag bestämt mig för en plan.

Dina kommer att äta Svenska Djurapotekets ‘Senior‘, använda Back On Track mer och vila från träning. Så kommer jag göra tills februari. Då får vi se om hon blir bättre. Om inte annat börjar jag om med sjukgymnastik och/eller annan behandling.

senior-vrQoep
Bild från http://www.vetzoo.se 

Men av det jag läst om ‘Senior’ känns det hoppfullt och det känns så skönt. Hon har gått med Back On Track och tagit det lugnt i några dagar och det märks stor skillnad ❤

När det kändes som tyngst häromdagen och det var svårt att tänka positivt fick jag stöd från personer via Facebook. Det kanske låter banalt, men det är så häftigt att få kontakt ed människor man aldrig hade träffat annat och få stöd & tröst. Personer som varit med om liknande eller samma saker som oss – ofta värre.

Back-on-Track-Logo-Four-Star-Brand
Bild från http://www.fourstarbrand.com

 

 

 

 

Nu känner jag mig mycket bättre till mods när jag har en plan. En sak jag strävar efter i livet är att lägga tid på det som gör mig bättre och på det som gör att jag mår bättre. Gör jag inte det, frångår det, så märks det i hela kroppen och sinnet. Då behöver jag stanna upp och ändra min plan.

Det har jag gjort nu och det känns skönt att kunna koncentrera mig på att göra det bästa för Dina och skapa flow i livet.

Dina blir inte det minsta bättre utav att jag oroar mig eller jobbar mot hennes kropp. Jag hoppas och tror att det här kommer göra henne bättre. Göra oss bättre.

I övrigt lever jag mitt drömliv. Det betyder inte att allting är perfekt – långt ifrån. Men jag är så oerhört tacksam och glad för den här utbildningen jag går nu, för att Dina finns hos mig, för att jag är diplomerad Hundinstruktör.

Utbildningen är verkligen mycket rolig och det är en dröm att få studera sitt ämne som ligger absolut närmast hjärtat. I helgen är jag på landet och gör eftersökningar till en inlämningsuppgift. Uppgiften handlar om att analysera och jämföra två offentliga hundtränare. Det lottades och jag fick Jan Fennel och Kathy Sdao. Jag har lånat tre av Jan Fennels’ böcker från biblioteket och Kathy Sdao’s bok ‘Plenty in life is free’ är påväg från Storbritannien (så synd att den inte är översatt medan andra författare från samma land eller ännu länge bort slår igenom så mycket större).

Det är mycket lärorikt och roligt. Det passar mig mycket bra att analysera och skriva – två saker jag tycker om 🙂  Så ja, jag trivs som fisken i vattnet nu för tiden ❤

Annonser

Lämna gärna ett tassavtryck i form av en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s