RAZZ

IMG_4733

Namn: Freaks Le Chic Bleecher
Ras: Holländsk herdehund
Född: 2011-11-22
Känd mental status
Uppflyttad Högre klass spår
HD: A AD: Ua

”Razz” kom till mig i februari. Jag stod i kö på en malinois-valp, men det kändes jobbigt att inte veta om eller när jag skulle kunna vara ledig för att vara hemma med valpen. En lördagkväll ploppade Razz upp i flödet på Facebook och jag fick ett infall, träffade honom och hans matte. Det var svårt att finna en anledning att inte ha honom på prov. Lekfull, vänlig, potential i träning och jag kan sätta igång med träning direkt!

Efter några dagars betänketid så valde jag att ha honom på prov. Min tanke var att ha honom åtminstone 14 dagar för att se hur han landade. Det räckte gott och väl för att bestämma att han ska stanna.

Razz är en hund med stor personlighet, så som jag upplever holländska herdehundar har. Precis som Dina har jag lyckats få honom att bara ha ögon för mig – på gott och på ont 😉 Han älskar att leka, har stort närhetsbehov, är mycket hanhund (att dofta och tjejtjusa står högt i kurs) och mycket uthållig både mentalt och fysiskt. Mjuk, men orädd. Jag tycker mer om honom för varje dag som går.

Tanken är att fortsätta tävla i spår, träna barmarksdrag och eventuellt testa på/träna mondioring.

Annonser